Carns de qualitat, compromís amb el futur

Productes carnis segurs, sostenibles i amb garantia de benestar animal, respectant el medi ambient i apostant per una alimentació saludable i responsable.

Selecció de carns blanques i vermelles:
Qualitat, sabor i benestar

Oferim un Servei de subministrament de matèria primera regulat segons la Certificació IFS a fi de formar part de la cadena de Qualitat; garantim la cadena de fred, la traçabilitat i tota la documentació necessària fi d’oferir un servei professional a l’alçada dels clients més exigents.

Pollastre: Lleugeresa i nutrició

Característiques de la carn:

Carn de pollastre de primera qualitat, versàtil i baixa en greixos, produïda de manera sostenible i amb garantia de benestar animal per a una alimentació saludable

Quins productes treballem del pollastre?

Pollastre sencer

chevron_right

Pollastre sencer

Pit

chevron_right

Pit tall papallona

chevron_right

Pit sense pell

chevron_right

Retalls de pit

chevron_right

Filet amb o sense tendó

Cuixa

chevron_right

Blanqueta sense pell i sense os

chevron_right

Blanqueta sense os amb pell

chevron_right

Entrecuix polit especial

Porc: Tradició i sabor per a tots els gustos

Característiques de la carn:

Carn de porc de qualitat superior, reconeguda pel seu sabor versàtil i ric, produïda de manera responsable i amb el màxim respecte pel benestar animal i la sostenibilitat

Quins productes treballem del porc?

Llom

chevron_right

Agulla (amb/sense os)

chevron_right

Tocino de llom

chevron_right

Escorça de llom

Pernil

chevron_right

Pernil

chevron_right

Maluc

chevron_right

Escorça de pernil

chevron_right

Retall de pernil

Cansalada

chevron_right

Cansalada quadre

Gallina

Característiques de la carn:

Carn de gallina rica en sabor i nutrients, ideal per a brous i plats de cocció lenta. Obtinguda de manera respectuosa amb el medi ambient i amb alts estàndards de benestar animal.

Quins productes treballem de la gallina?

Pit

chevron_right

Pit lleuger (sense pell/os)

chevron_right

Pit pesat (sense pell/os)

Darrere

chevron_right

Cuixa sense pell/sense os

chevron_right

Contracuixa sense pell/sense os

Vedella

Característiques de la carn:

Carn de vedella de primera qualitat, tendra i gustosa, ideal per a una alimentació equilibrada. Criada amb respecte pel benestar animal i amb criteris de sostenibilitat, és una opció nutritiva i de confiança.

Quins productes treballem de la vedella?

chevron_right

Morro cremat

chevron_right

Morro blanquejat

chevron_right

Màscara cremada

chevron_right

Màscara blanquejada

chevron_right

Carn picada de 3mm.

chevron_right

Llavis

chevron_right

Rellom

chevron_right

Llom alt

chevron_right

Entrecot

chevron_right

Llengueta (amb os / sense os)

chevron_right

Potes blanquejades

chevron_right

Culatí

chevron_right

Potes cremades

chevron_right

Llom baix

chevron_right

Faux Filet

chevron_right

Flanc

chevron_right

Contra de vedella

chevron_right

Maluc

chevron_right

Tapa

chevron_right

Altres

Ànec

Característiques de la carn:

Carn d’ànec de qualitat superior, amb un sabor intens i suculent, ideal per a plats tradicionals i sofisticats. Produïda de manera responsable, amb compromís amb el medi ambient i el benestar dels animals.

Quins productes treballem del ànec?

Pit

chevron_right

Magret

chevron_right

Retalls de greix (parure)

Cuixes

chevron_right

Confit

chevron_right

Cuixes amb pell i os

Foie

chevron_right

Foie

Gall d’indi

Característiques de la carn:

Carn de gall d’indi magra i saludable, reconeguda per la seva lleugeresa i riquesa nutricional. Procedent de granges compromeses amb el benestar animal i la producció sostenible.

Quins productes treballem del gall d’indi?

Pit

chevron_right

Pit sense pell i sense os

chevron_right

Pit tall Papallona (amb pell)

chevron_right

Filet de Gall dindi Medallons

chevron_right

Retalls de pit Classe A

Ala

chevron_right

Blanqueta sense pell i sense os

chevron_right

Blanqueta sense os amb pell

Cuixa

chevron_right

Blanqueta sense pell i sense os

chevron_right

Blanqueta sense os amb pell

keyboard_arrow_up